Přeskočit na obsah

Mistrovství světa je největší a nejsledovanější sportovní událostí a 2002 FIFA World Cup je nejlepší hrou zachycující tuto událost. Vášně, drama a hlavní postavy turnaje spolu s exkluzivní licencí pro EA vytváří základ této jedinečné hry.

Nádherné zpracování - Oficiální značky a loga, publikum, plně licencované národní týmy s autentickými hráči a dresy, oficiální stadiony, oficiální hudba, epické filmové vložky pro dramatické momenty

Příběh - Mistrovství světa se skládá z kvalifikačních skupin (3 zápasy) následovanými playoff (3 zápasy) a z finále. Vítězství 7 zápasů znamená vítězství v turnaji. Každý zápas je jiný, každý z nich je důležitý.

Hvězdní hráči - Jako na každé sportovní události, celebrity jsou hlavním tahákem. Nasnímání hvězdných hráčů v perfektních detailech bylo hlavním cílem pro tuto hru - s fotorealistickými tvářemi a dresy a s licencí na jména a atributy. Každý hráč má ve hře své vlastní klíčové vlastnosti. Hratelnost - Nové herní systém umožňuje snadné hlavičkování, voleje, nůžky a další.

Lokalizace
Počet hráčů 1-2
Online
Co-op Ne
Obraz
3D
Vydavatel EA Sports
Datum vydání 22. 4. 2002

Dotazy

0 dotazů

Máte nějaký dotaz k tomuto zboží?
Napište nám ho a mi Vám rádi odpovíme.
Napsat dotaz

Recenze

Hodnocení: 0% 0 recenzí

Máte zkušenost s tímto zbožím?
Napište recenzi a pomozte ostatním s výběrem.
Napsat recenzi

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Facebook Instagram LinkedIn