Přeskočit na obsah

Již třetí plnohodnotný díl této série se odehrává na pozadí války za americkou nezávislost na konci 18. století. Představuje nového hrdinu Ratohnhaké: tona, v jehož žilách koluje indiánská a britská krev. Po přijetí jména Connor se stává novým hlasem volajícím po spravedlnosti v odvěké válce asasínů s templáři. 

Boj za svobodu

Hráči se stanou asasíny ve válce za osvobození od bezohledné tyranie v nejstylizovanějších a nejplynulejších bitvách celé dosavadní série. 

Zajímavé prostředí

Ve hře se během války za nezávislost hráči dostanou od nádherných a nezkrocených hranic přes živoucí koloniální městečka až na chaotická bojiště, v nichž se americká armáda George Washingtona utkává s velkolepou britskou armádou.

Klíčové herní prvky

  • Úžasný konspirativní příběh, podložený skutečnou historií našeho světa.
  • Nový revoluční herní engine Ubisoft-AnvilNext, který přináší průlom v kvalitě grafiky, modelů postav a umělé inteligenci.
  • Koloniální Amerika v ohromujícím grafickém kabátě.
  • "Assassin’s Creed III bude doposud nejvýpravnějším dílem série, přinese úžasného nového hrdinu a řádově rozsáhlejší herní obsah", říká Yves Guillemot, výkonný ředitel společnosti Ubisoft. "Ať už jste dlouhodobými fanoušky série Assassin’s Creed, nebo jste doposud žádný díl nehráli, rozsah a nádhera Assassin’s Creed III vám vyrazí dech."
Lokalizace
Počet hráčů 1
Online 2-8
Co-op Online módy
Obraz 1080p
3D Ano
Vydavatel Ubisoft
Datum vydání 30. 10. 2012

Dotazy

1 dotazů

Máte nějaký dotaz k tomuto zboží?
Napište nám ho a mi Vám rádi odpovíme.
Napsat dotaz

Anonymní 13. 3. 2021

Dobrý večer.
Ta česká vlaječka v parametrech znamená, že hra je komplet v češtině? Má dabing a české menu? Nebo je anglicky, s českými titulky a menu je česky? Někde jsem dokonce četl, že hra bývá v ruštině s českými titulky.
Upřesníte mi prosím, co všechno je ve hře česky?
Moc díky.
Mějte se.
Ruml Vladimír

Pomohl ti tento dotaz?

Podpora Playbay 18. 3. 2021

Dobrý den,
jedná se o polský obal, anglický jazyk a české titulky. V českém dabingu na konzole hra nevyšla.
S pozdravem
Tým Playbay.cz

Recenze

Hodnocení: 0% 0 recenzí

Máte zkušenost s tímto zbožím?
Napište recenzi a pomozte ostatním s výběrem.
Napsat recenzi

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Facebook Instagram LinkedIn